diumenge, 17 de març del 2019

Crema de formatge i galetes oreo.

Avui us porto un dels meus postres preferits amb oreo, unes postres que podeu preparar amb antelació si teniu convidats, només us faltarà posar les galetes per sobre en el moment de servir per que no perdi textura.






Ingredients:
20 galetes Oreo, 250 gr. de nata de 35 % de matèria grassa molt freda, 250 gr. de formatge cremós fred, 140 gr. de sucre blanc i una culleradeta d'essència de vainilla.

Preparació:
Posarem al got de la thermomix una part de les galetes i les triturarem programant 5 seg. a velocitat 7. Repartirem aquesta "sorra" al fons de cada gotet. Reservarem.

Col·locarem la papallona a les ganivetes i afegirem el formatge cremós fred, ho batrem durant 40 seg. a vel. 3.5. Afegirem la nata, el sucre i la vainilla, muntarem a vel 3.5 sense temps fins que sigui llesta.

Partirem la resta de galetes oreo a trossets toscament amb les mans,  i afegirem una part  al got de la thermomix i les incorporarem amb l'espàtula. Repartirem aquesta crema als gotets reservats, i decorarem amb la resta de galetes trossejades.

Reservarem a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada