Ingredients:
Un paquet de crestes (si no voleu fer vosaltres la massa), 3 pomes golden, 2 peres, unes gotes de suc de llimona, 200 gr. de sucre. 150 gr. d'aigua, 50 gr. de vi negre, 1 branca de canyella i un tros de pell de llimona (només la part groga).
Preparació:
Posarem tots els ingredients menys les crestes al got de la thermomix i programarem 20 minuts a 100°, giro invers i velocitat cullera.
Retirarem la compota del got pasant la per un colador per recuperar el líquid, el qual retornarem al got i el reduirem programant 5 minuts a temperatura varoma sense cubilet o fins que agafi la consistència d'un caramel.
Quan la compota sigui tèbia, farcirem les crestes i les sellarem amb l'ajuda d'una forquilla. Les fregirem amb oli ben calent fins que siguin daurades i les arrebossarem amb una mescla de sucre i canyella molta.
Aquesta vegada, les he fregit, però crec que la següent vegada les faré al forn a veure com queden. Ja us explicaré.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada