diumenge, 29 d’octubre del 2017

Tarta de xocolata i cafè.

Si us agrada la xocolta, si us agrada el cafè i no voleu encendre el forn (tot i que estem a finals d'octubre...), aquesta es la vostra tarta!!!

Si, ho sé, estic desaparescuda... crec que haig de incloure a la meva agenda un dia per enovar el blog... 




Ingredients:
15 gr de gelatina neutre en pols, un bol amb una mica d’aigua per hidratar la gelatina, 150 gr de galetes maries, 50 gr de colacao, 100 gr de mantega a temperatura ambient, 200 gr de nata amb 35% M.G., 15 gr de cafè soluble, 200 gr de xocolata per a postres tallada en trossos, 500 gr de formatge cremós, 370 gr de llet condensada i fideus de xocolata per decorar.


Preparació:
Posarem la gelatina en un bol cobertes amb l’aigua perquè s'hidrati. Reservarem.

Al got net i sec de la thermomix, posarem les galetes, el colacao i trossejarem  10 segons a velocitat 10. Amb aquestes galetes farem la base del nostre pastís estirant la mescla per igual dins d'un motllo desmotllable i reservarem a la nevera.


Al got net posarem la nata juntament amb el cafè soluble i escalfarem 4 minuts, 90ºC i velocitat 2. Incorporarem la gelatina (que ara semblara una esponja) i mescla 30 segons en velocitat 2.

Comprovarem que s'ha dissolt totalment i afegirem la xocolata a trossos. Mesclarem a poc a poc amb l'espàtula, i quan veiem que està fos, batrem 30 segons en velocitat 5.


Afegirem el formatge i la llet condensada i mesclarem 20 segons en velocitat 5. 

Abocarem la mescla sobre la base de galetes ja freda i deixarem quallar en la nevera durant almenys unes 3 hores. Millor d'un dia per a un altre. Treurem de la nevera uns 30 minuts abans de servir i decorarem al gust amb fideus de xocolata.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. Mmm...aquesta tarta es veu impressionant! Has tornat amb unes postres delicioses! T'enyorava....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. Un riquísimo postre de chocolate. Que bueno!!!
    Besoss

    ResponElimina