dijous, 25 de maig del 2017

Ruffled milk pie.

Si t'agraden les coses que fan crisp-crisp... has de provar aixó... aixxxxxxx que boooooo...





Ingredients:
10 fulles de massa filo, 100 gr. de mantega fosa, 400 ml de llet sencera, 4 ous, 175 gr. de sucre blanc, 1 branca de canyella, la pell de llimona sense part blanca, ½ culleradeta de vainilla líquida, sucre glass, canyella mòlta,

Preparació:
Amb la mantega greixarem un motllo rodó que no serà des-motllable (jo no tenia i vaig posar un paper de forn), reservarem.

Col·locarem una làmina de pasta filo estirada sobre el taulell i la pinzellarem amb mantega que haurem fos al microones, la anirem pessigant sense apretar-la molt, fent un ziga-zaga. La anirem posant al motllo començant per fora, repetirem l’operació amb totes les làmines necessàries per aconseguir anar-les enrotllant fins tenir tot el motllo ple.

Preescalfarem el forn a 180º i ho enfornarem durant 30 minuts.

Mentres tant al got de la thermomix posarem la llet, la branca de canyella, la vainilla i la pell de la llimona, ho infusionarem programant 5 minuts a 100º gir invers i velocitat cullera. Ho colarem i ho reservarem.

Sense rentar el got, posarem el ous i el sucre, ho batrem durant 1 minut a velocitat 4. Anirem incorporant la llet reservada pel bocal sense parar la màquina.

Traurem del forn la massa filo i anirem repartint la barreja sobre d’ella vigilant que quedi tota la base ben coberta. Tornarem a introduir al forn 30 minuts a 180º.

Deixarem temperar abans de espolvorejar-la amb sucre glass i canyella molta.


Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada