diumenge, 4 de desembre del 2016

Dalky de xocolata

Va vinga, avui una de fàcil, encara que no per això ha de ser menys... un postre que encanta i sorpren a parts iguals. Demà tindrem unes postres de pont!!!




Ingredients:
3 ous mitjans, 100 gr. de Colacao o Nesquick (vosaltres de que sou), 20 gr. de maicena o farina, 50 gr. de sucre blanquilla, un polsim de sal, 700 ml. de llet.

Per decorar necessitarem nata per muntar (que seria un dalky sense nata???), i unes cullerades de sucre, depèn de lo llaminers que siguem.

Preparació:
Primer de tot, muntarem la nata, posarem al got de la thermomix la nata i el sucre i batrem a velocitat 3.5 fins que estigui muntada, ja sabreu que la nata es munta d'orella, ja que haurem d'estar pendent de no sobre batre-la, es millor parar 2 vegades que passar-nos. Passarem a una màniga pastissera amb una boca rissada i reservarem.


Posarem al got de la thermomix 500 gr. de llet (ull!!! 500!!!)  juntament amb la resta dels ingredients i programarem 8 minuts a 90º i velocitat 4.

Afegirem els 200gr. de llet restants i barrejarem uns segons en velocitat 9, després programarem 4 minuts a 90º i velocitat 4.

Servirem en unes copes, gotets, o el que tinguem a ma i esperarem a que refredi. Abans de consumir, afegirem nata muntada amb encenalls de xocolata perquè et quedi més vistós.

Bon profit.