dilluns, 12 de setembre de 2016

Costellar de porc ibèric a l'estil de la Marjorie.

Eiiiiiii... us vaig dir que aquesta recepta no seria un cheesecake.

Avui us porto una recepta molt fàcil, rapida, el que diem ràpida, potser no, però fàcil, fàcil. Com veureu les quantitats son una mica ala tuntun, però es que la instigadora d'aquesta recepta es francesa, que parla un castellà après a "Mejico lindo" i jo que ni papa de francès, pues eso... un poco, un poco, un ratito...

Híjole!!!




Ingredients:
Un costellam de porc, el meu ibèric, sal, pebre, salsa barbacoa, pipes de carbassa o de girasol o les dues.

Preparació:
Salpebrarem el costellam i el posarem en una safata de forn embolicat amb paper de plata ben sellat, (farem un papillot), i enfornarem a foc suau durant un mínim de 2 horetes.

Passat aquest temps obrirem i pinzellarem amb la salsa barbacoa, afegirem les pipes i tornarem a tancar el paquet. Fornejarem entre 30 i 45 minuts més.

Servirem inmediatament.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. Surt tam bo , tan tendre, tan gustós...a casa ens emcanta!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Prenc bona nota de la teva recepta! No l'he cuinat mai així!
    Petonets, Eva!
    Olga

    ResponElimina