dilluns, 5 de setembre del 2016

Cheesecake salat

Us ho prometo, la propera recepta no serà un cheesecake...




Ingredients:
200 gr. de crackers (galetes salades), 100 gr. de mantega fossa, 200 gr. de formatge cheddar en un tros, 400 gr. de formatge philadelphia, 3 ous, sal, pebre, 300 gr. de cherrys de colors, oli d'oliva verge, vinagre de xerès, un pessic de comí en gra i un altre de all en pols.

Preparació:
Forrem la base d'un motllo desmuntable (20 cm.), pre-escalfarem el forn a 180º.

Posarem al got de la thermomix las galetes salades i triturarem 15 seg. a velocitat 10. Afegirem la mantega i mesclarem 15 seg. a velocitat 3. Posarem al motllo i amb l'ajuda d'una cullera ho repartirem per la base i part de les parets. Reservarem a la nevera o si fa tanta calor com ara al congelador!!!

Al got sense rentar-lo afegirem el formatge cheddar i el rallarem 10 seg. a velocitat 7. Afegirem el formatge crema, els ous, la sal i el pebre. Mesclarem 15 seg. a velocitat 3. Posarem sobre de la galeta compactada.

Introduirem al forn a 180º uns 25 minuts.

Mentrestant, tallarem els cherrys per la meitat els posarem en un bol, afegirem l'all, el comí, el vinagre de xerès i l'oli. Reservarem.

Passat el temps afegirem els tomàquets a la cheesecake i tornarem a enfornar uns 5 minuts més. Deixarem atemperar i reservarem a la nevera fins el moment de servir.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada