diumenge, 17 de maig de 2015

Alberginies a la parmesana.

Si, ho se.
Estic desapareguda, però es superior a mi... i aixó que cuinar continua sent un plaer...




Ingredients:
800 gr. de tomàquet sencer pelat (pot ser natural o en conserva), 3 albergínies, 100 gr. de parmesà ratllat, 150 gr. de mozzarella, oli d'oliva, sucre, sal, orenga, albahaca fresca.

Preparació:
Tallarem les albergínies en rodanxes de mig centímetre, les col·locarem al varoma intentant deixar que el vapor pugui circular sense problema. Reservarem.

Posarem al got de la thermomix el tomàquet, triturarem 5 segons a velocitat 5.

Afegirem l'oli, una cullaradeta de sal, un pessic de sucre el orenga i la albahaca. Col·locarem el varoma a la seva posició el taparem i programarem 30 minuts temperatura varoma i velocitat 1.

Acabat el temps, si el tomàquet no esta fet, programarem 5 minuts mes mateixa temperatura i velocitat, sense posar el cubilet per facilitar la evaporació.

Pre-escalfarem el forn a 200º.

A una safata que pugui anar al forn, farem una capa d'albergínies, parmesà, mozzarella i la salsa de tomàquet, repetirem acabant amb parmesà.

Fornejarem fins que el formatge sigui daurat.

Bon profit.