diumenge, 16 de febrer de 2014

Panna cotta de mato amb coulis de maduixes.


Ahir  vaig fer una visita a la Cookiteca del carrer Santaló de Barcelona, es la primera vegada que visito la botiga i que hem conviden a una trobada de blogaires, gràcies dons a Margot del blog "Margot cosas de la vida" per convidar-me, hem vaig trobar molt be, jo, que soc una mica... 




Ingredients Panna cotta:
250 g. de formatge mató, 200 ml. de nata per muntar (35% mg), 2 fulles de gelatina neutre i 50 gr. de sucre (si us agrada molt el dolç podeu posar una mica mes).
Ingredients coulis:
500 gr. de maduixes, 200 gr. de sucre, un got d'aigua i unes gotes de llimona.

Preparació:
Hidratarem la gelatina uns 10 minuts dins d'aigua ben freda.

Mentrestant barrejarem en formatge amb la nata (reservant un gotet) i el sucre. Reservarem.

Escalfarem la resta de la nata al microones i quan la tinguem calenta afegirem la gelatina, ben escorreguda. Diluirem i abocarem a la mescla de formatge, barrejarem i omplirem els motlles. Deixarem a la nevera tota la nit.

Per preparar el coulis tallarem les maduixes ben petites, les posarem en un cassó juntament amb el sucre, unes gotes de llimona i la meitat de l'aigua. Ho posarem a foc lent fins que les maduixes deixin anar el seu almibar, si penseu pasar-ho per la batedora segurament necessitareu mes aigua, afegiu-la, jo no ho passo per la batedora, m'agraden els trossets.

Servirem la panna cotta amb el coulis de maduixa per sobre.

Bon profit.