dilluns, 4 d’agost del 2014

Coca d'escalivada.

Aquest plat es cosi gremà de la "coca de sardines" que vam preparar l'altre dia, i bàsicament podem gaudir de ella en els mateixos cassos o acompanyada de...  





Ingredients:
Per fer las coca necessitarem 230 gr. de farina, 100 gr. d'aigua, 30 gr. d'oli d'oliva, 10 gr. de llevat fresc, una culleradeta de sal i una mica de sucre.
Per fer el farcit necessitarem unes albergínies i uns pebrots escalivats tallats a tires, la quantitat dependrà de la mida de la coca que volem preparar.

Preparació:
Preescalfarem el forn a 180º.

Per fer la coca, posarem al got de la thermomix tots els ingredients i programarem 15 segons en velocitat 3. Traurem a massa del got i l'amassarem lleugerament sobre un marbre enfarinat per donar-li forma de bola. La deixarem reposar en un bol greixat tapada amb film.

Estirarem la massa ben fina i la posarem en una safata de forn amb paper. Fornejarem entre 5 i 10 minuts.

Anirem repartint els pebrots i les albergínies posant-los de la manera que mes ens agradi. Tornarem a enfornar fins que veiem que els cantos de la coca estan dauradets uns 15 minuts, però sempre depen del forn.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. Que lindeza de coca, con una cerveza bien fria un bocado de Reyes. Mil besicos amiga

    ResponElimina
  2. Una coca de la nostra terra que és una autèntica delícia! m'encanta!

    ResponElimina