dilluns, 3 de març de 2014

New York Cheescake.

Jo i la meva falera pels pastissos de formatge... em perden...




Ingredients:

Per a la base: 1 sobre de llevat químic (royal), 330 gr. de farina, 60 gr. de sucre, 80 gr. de mantega, 80 gr. d'aigua i 1 ou.
Per al farciment: 750 gr. de formatge crema, 230 gr. de sucre, 60 gr. de farina, 4 ous i 170 ml de nata.
Melmelada, la que ens agradi, de maduixa, de mora, jo la he posar de gerds.

Preparació:

Primer de tot tamisarem els ingredients secs, la farina, el llevat i el sucre.
Després afegim els líquids, el ou lleugerament batut i l'aigua. Amassarem fins que tinguem tots els ingredients lligats. Embolicarem amb film i reservarem a la nevera, ja que per poder treballar aquesta massa, necessitem que sigui ben freda.

Pre-escalfarem el forn a 210º.

Quan la massa sigui freda, estirarem amb el corró, la posarem al motllo i enfornarem amb pes, per que no pugi, ho farem a 190º 10 minuts i després de treure el pes fornejarem 5 minuts més. Traurem del forn i deixarem refredar mentre preparem el farcit.

Baixarem la temperatura del forn a 150º.

Mesclarem el formatge, el sucre, la farina i la nata, ho farem amb moviments envolvents, per no ficar aire a la massa. Anirem incorporant els ous un a un, no afegirem el següent    fins que l’anterior no s’hagi integrat del tot.


Afegirem la mescla al motlle i fornejarem a 150º durant 1 hora i 30 minuts. Després deixarem refredar dins del forn mig obert uns 30 minuts més.

La base d'aquest pastis, el podem canviar i fer l'archi coneguda base de galetes digestive i una mica de mantega.

Bon profit.

5 comentaris:

  1. Quina pinta té aquest cheesecake, Eva!
    T'ha quedat de foto de revista gastronómica!!
    Petons

    ResponElimina
  2. A mi també em perden aquestes tartes! Que fabulosa t'ha quedat! petons

    ResponElimina
  3. Hola! no coneixia el bloc, t'he trobat mirant el Memòries d'una cuinera, quantes receptes amb arròs!! em quedo i miro una mica el bloc! aquest pastís de formatge a casa meva dura menys que un telediari!!! quina pinta!

    ResponElimina
  4. Tienes la versión para hacerlo con el Thermomix??? Y si lo tienes.puedes pasarmelo???

    ResponElimina