dilluns, 13 de gener del 2014

Licor de canyella.

Aquest any m'he donat a la beguda... però amb una miqueta de gel està...





Ingredients:
1 litre d'aigua, 650 gr. de sucre, 10 pals de canyella, 1 litre d'aiguardent.

Preparació:
Posarem l'aigua al got de la thermomix amb els pals de canyella i programarem 10 minuts a 100º i velocitat 1. Afegirem el sucre i tornarem a programar de nou 10 minuts a 100º i velocitat 1.

Deixarem reposar fins que la temperatura baixi a 70º, sense programar temps a velocitat 1.

Afegirem finalment l'aiguardent, programarem sense temps i velocitat 1 i així deixarem que vagi barrejant-se el licor fins que la mescla sigui freda per poder colar-la i introduir-la a las ampolles, on la deixarem reposar com a mínim 15 dies.

Bon profit.

5 comentaris:

  1. oh, que fàcil, no? Sembla tot un encert, aquest licor.

    ResponElimina
  2. Uauuu! com m'he rigut amb que t'has donat a la beguda! Sembla molt fácil de fer, i és ideal per acompanyar unes postres! Ho provaré! Molts petons

    ResponElimina
  3. Guay per passarse a to ho he de provar
    Amalia

    ResponElimina
  4. No he fet mai licor a casa, aquesta versió té que estar boníssima! petons

    ResponElimina
  5. estaba sercant un licor casolá hi he trobat el teu blog . m'encanta aquesta recepta
    en quedo per aquí amb el teu permís
    salutacions desde les terras balears

    ResponElimina