dimecres, 10 d’abril del 2013

Sacher.

Tenia moltes ganes de fer aquest pastis, però pensava serà molt forta?, però no, sense cap dubte aquest es un pastis F A N T À S T I C, sembla que ha de ser massa xocolata, però no, segur, segur, la repetirem.

Ah!!! quan els nens es fan grans les mones muten per uns altres tipus de dolços, aquesta va ser la nostra mona... mes o menys.




Ingredients:
1 bescuit de xocolata (he fet aquest només he afegit 2 cullerades de cacau pur quan afegim la farina), melmelada de fruits vermells (típicament hauria de ser d'albercoc), 150gr. de xocolata de cobertura, 2 cullerades de mantega a temperatura ambient i 4 cullerades de nata.

Preparació:
Prepararem el bescuit, deixarem refredar sobre una reixeta.

Igualarem el bescuit i el tallarem en dos o tres capes (depen de l'alçada que ens hagi quedat el bescuit), el farcirem amb la melmelada. No es necessari mullar-lo amb almívar, ja que la melmelada li donarà l'humitat que necessita.

Per fer la cobertura fondrem la xocolata al bany maria o al microones (molt a poc a poc per evitar que es cremi). Afegirem la mantega, remenarem, després la nata i batrem fins que quedi tot integrat.

Posarem el pastis sobre una reixeta sobre d'un plat mes ample i bolcarem la xocolata per sobre fent que quedi cobert tot el pastis, deixarem refredar a la nevera.

Hem de tenir en compte els temps que necessitem per fer aquest pastis, el bescuit ha d'estar fred quan el farcim i la cobertura ha de estar ben freda per menjar-la.

Bon profit.

8 comentaris:

  1. uau! Eva, t'ha quedat preciós... jo no m'hi he atrevit, encara. A veure si sóc tan valenta com tu! Un petó.

    ResponElimina
  2. Un dels meus pastissos preferits, felicitats, fa un goig que enamora!!

    ResponElimina
  3. és un dels meus preferits!!!! m'encanta

    ResponElimina
  4. És boníssim!!! La primera vegada que el vaig tastar em va sorprendre tant......
    Salut!
    Olga

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats!! T'he atorgat un dels premis Best Blog!! (Xicuina)

    ResponElimina
  6. La Sacher és un èxit sempre que es fa!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. Enhorabona, tens un premi al meu blog!!!
    Chus

    ResponElimina