divendres, 19 d’abril de 2013

Pa d'hamburguesa

El veritable problema de fer aquestes coses, es sens dubte, que no crec que torni a comprar pa quan demanin hamburgueses...

...les hamburgueses no tornaran a ser el mateix... de moment els amics de l'Arnau ja s'han apuntat... oido cocina!!!


Ingredients:
500 gr. de farina de força, 1 sobre de llevat sec de  forner, 10 gr. de sal, 20 gr. de sucre, 1 ou, 125 gr. d'aigua tèbia, 150 gr. de llet, 25 ml. d'oli d'oliva, sèsam i aigua.

Preparació:
Posarem al got de la thermomix, la llet, l'aigua, l'ou batut, l'oli i la sal. Programarem 2 min. a 40º i velocitat 3.

Afegirem la farina, sucre i el llevat i programarem primer uns segons a velocitat 3 i 5 min. a velocitat espiga.

Traurem la massa del got, i la col·locarem en un bol, la taparem i la deixarem llevar fins que dobli el seu volum una hora i mitja, mes o menys.

Passat aquest temps, amassarem a ma per treure l'aire.

Tallarem la massa en porcions d'uns 100 gr., donarem forma de bola i les deixarem a la safata del forn tapades fins que tornin a llevar.

Preescalfarem el forn a 220º i amb un bol d'aigua per que el pa agafi humitat.

Pintarem amb aigua els panets i repartirem el sèsam per sobre. Ficarem els panets al forn, baixarem la temperatura a 200º  i fornejarem uns 15 minuts.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada