dimecres, 17 d’abril del 2013

Maduixots amb formatge fresc.

Estem desitjant que arribi la calor, jo no, que l'any passat ho vaig passar molt malament... mes aviat estic desitjant que s'acabi la primavera, la seva astènia i la mare que la va...

Així dons com que no tinc gaires ganes de res i per intentar posar-me en marxa un altre cop, alguna cosa facileta... bé més aviat escandalosament facileta.




Ingredients:
500 gr. de maduixots, 250 gr. de formatge fresc, 2 cullerades de sucre i una mica de mel.

Preparació:
Netejarem els maduixots i els tallarem en trossos petits, els espolsarem amb el sucre i els deixarem macerar una estona.

Ratllarem el formatge fresc, o l'esmicolarem, però ha de quedar molt finet, reservarem.

Muntarem el plat just abans de menjar-lo per tal que el formatge no es remulli amb el xarop que han fet les maduixes, farem capes començant per una de maduixes, regarem amb un fil de mel i servirem.

Bon profit.

7 comentaris:

  1. ostres Eva! si acaba de començar la primavera!!! molts ànims

    ResponElimina
  2. No per ser facilet és menys bo. Són unes postres que sempre vénen de gust.

    ResponElimina
  3. Això és irresistible!!! Ara m'han entrat ganes de menjar-ne! jejejj petons

    ResponElimina
  4. doncs m'agrada la idea de barrejar les maduixes amb el formatge...

    ResponElimina
  5. Quina delicatese ho tindrem que provar !!!

    ResponElimina