dissabte, 27 d’abril de 2013

Creps de remenat.

Avui torno a la convocatòria que des del blog "Memòries d'una cuinera" ens proposen cada dia 28, no se si encara em recordaran...

Aquesta es una recepta que faig sovint, encara que he canviat una mica el farcit, normalment trec els alls i les acabo amb una mica de beixamel, però clar... llavors ja no es un remenat...



Ingredients:
Creps:   3 ous, 50 gr. de mantega a temperatura ambient, un polsim de sucre i un de sal, 130 gr. de farina, 210 ml. de llet i 5 cullerades d'aigua.
Remenat:
xampinyons, puntes d'espàrrecs verds, alls tendres i uns ous, jo he posat 4.

Preparació:
Posarem tots els ingredients de les creps al got de la batedora i batrem fins que quedi una barreja ben fina i homogènia. Reservarem.

En una paella amb una mica d'oli posarem les puntes dels espàrrecs, mentre tant netejarem els alls tendres i els tallarem, els afegirem per que s'acabin de fer amb els espàrrecs. Quan siguin cuits els retirarem i els reservarem. Ara afegirem els xampinyons que haurem netejat i tallat a trossos.
Quan hagin perdut tota l'aigua, tornarem a incorporar els espàrrecs i els alls, afegirem els ous i salarem, remenarem (que seria d'un remenat sense remenar?) fins que l'ou sigui quallat al nostre gust. Reservarem tapat per que no perdi l'escalfor.

Ara farem els creps. Els que tinguin crepera, elèctrica be, els que no, una paella servirà, com es el meu cas. 

Quan la paella sigui calenta,  afegirem una mica de mantega, només ho farem un cop, abocarem una mica de la massa i la repartirem amb l'ajuda d'una paleta per tota la superfície. Quan sigui feta la primera cara, donarem la volta, i després la traurem al plat. Farem la resta de la mateixa manera.

Les farcirem amb el remenat, si no fos calent l'escalfarem una mica i servirem de seguida.

Bon profit.

8 comentaris:

  1. les creps, dolçes o salades, i tant fàcils de fer, quina bona proposta

    ResponElimina
  2. Eva,
    Els creps salats m'agraden. Jo els faig amb betxamel i gambetes. Aquests de remenat, una delícia.
    Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
  3. Crec que tinc tots els ingredients a casa!!! Moltíssimes gràcies per participar guapa. Petonets

    ResponElimina
  4. Quina crep!!!
    No tinc per costum fer-ne, però m'estan agafant unes ganes......
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  5. Si, si que et recordem,ja,ja,ja
    Doncs la versió remenat i la no-remenat m'agraden.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  6. Molt bo el farcit... unes crepes de remenat són un sopar completíssim!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. T'espera un premi al nostre blog, felicitats!!!

    ResponElimina