dilluns, 11 de febrer de 2013

Pasta a l'estil d'en Pere...

... O pasta expres, ideal per el dia que tens presa i has de dinar en un plis.

No sé com pot ser que encara no hagués penjat aquesta recepta, pot ser per que fa mil anys que la fem a casa meva, es la "pasta per excel·lència" dels dies urgents, improvisats o fins i tot aquells dies que no cuinaries per res del mon (de vegades, a mi hem passa), es  prepara en un moment, i bé per ser així de senzilla es deixa menjar la mar de bé.




Ingredients:
1 paquet de pasta integral (o no), contem uns 100 gr. per persona o una mica més, 1 pot de tomàquet fregit, tonyina amb oli d'oliva, orenga, sal, una mica de pebre i un rajolí de vi blanc o conyac.

Preparació:
Bullirem la pasta tal com indica el fabricant, amb una mica de sal fins que sigui "al dente".

En una paella posarem la resta d'ingredients, farem un xup, xup rapidet i ja esta llesta.

La podem decorar com més ens agradi, uns xampinyons, mes especies o menys amb vi o sense vi, etc... és molt versàtil.

Bon profit.

4 comentaris:

  1. Important que la pasta sigui integral, queda més bona i no es cova. Petons!

    ResponElimina
  2. La pasta, sigui integral o no, a casa no sobra. Sempre és benvinguda a taula i fem festa major amb ella. Què tindrà?
    Feliç setmana Eva,
    Nani

    ResponElimina
  3. Aquest plat...vols dir que no és el preferit de moltes cases???? Jo el preparo com tu, amb la tomaca fregida que preparo a l'estiu. No falla mai!!!!
    Salut i petons!

    Olga

    ResponElimina
  4. Y quién no ha preparado alguna receta pim-pam para salir del paso por falta de tiempo? Con la pasta no te la juegas y siempre es un éxito a pocas ganas que le pongas. Estamos contigo :)
    Saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina