dilluns, 31 de desembre del 2012

Torró de xocolata cruixent.

L'any passat vam començar a recuperar els torrons desprès de molts anys de no haver-ne fet (abans a maneta, ara una micona mes mecanitzats), de fet, es el meu fill petit el que s'ha encaparronat en que vol fer torrons, i be, aquí estem... fent torrons.

Aquest torró es pot fer amb ametlles, avellanes, festucs, arrós inflat...





Ingredients:
150 gr. de xocolata amb llet, 150 gr. de xocolata negra fondant, 40 gr. de llard de porc ibèrica, 80 gr. d'arròs inflat de xocolata.

Preparació:
Posem al got de la thermomix les xocolates i triturem 8 segons a velocitat progressiva 5-10, baixarem les restes de xocolata que hagin quedat a les parets, afegirem el llard i programarem 5 minuts a 50º i velocitat 2.

Afegirem l'arros inflat i barrejarem 20 segons a velocitat 1.

Posarem la massa resultant en una caixa forrada amb paper d'enfornar i el deixarem refredar.

Bon profit i Bon Nadal.

2 comentaris:

  1. Els torrons casolans són molt bons......Jo també els he fet!!!
    Ja li has donat les gràcies al teu fill petit?????jejejeejejejj....
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina