dijous, 1 de novembre del 2012

Puré de Halloween.

Tot el que em conegui, estarà sorprès, perquè jo sempre dic que soc anti Halloween, soc més de castanyada i estic abonada als Reis mags, no m'agrada el Pare Noel, que hi farem... m'agrada aferrar-me a les tradicions que he viscut desde petita. Tot te una explicació, fa anys que vaig començar a fer aquest puré, i si deia la paraula carabassa al títol, trobava  un motí a taula que ni el de esquilache... encara que com podeu veure, aquest any hem fet la nostra primera carabassa de Halloween... els nens...



Ingredients:
1 porro, un bon tros de carabassa, una mica de caldo vegetal o aigua, sal, pebre, oli d'oliva i opcionalment podem posar una mica de nata un cop el tenim triturat.

Preparació:
En una cassola, amb una mica d'oli posarem el porro tallat petit, anirem tallant la carabassa a trossos petits, l'afegirem, sal-pebrarem, deixarem fins que sigui mig feta la carabassa, llavors cobrirem amb una mica del caldo vegetal i deixarem coure, depèn del tamany de la carabassa, trigarà mes o menys.

Només quedarà triturar-lo, passar-lo pel xino i menjar-lo amb una mica de pebre molt.

Bon profit.

5 comentaris:

  1. Molt bona. No passa res, quan es tenen nens a casa ja se sap. De totes maneres espero que hagis tingut una feliç castanyada.
    Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
  2. Doncs no renunciem a la Castanyada, Eva, però incorporar el Halloween, perquè no? tampoc no està malament! Mentre no perdem les tradicions més nostrades, tot enriqueix!

    ResponElimina
  3. Al final he trovat la pagina i m'agrada molt, la visitare sovint !!!!!

    ResponElimina