divendres, 12 d’octubre del 2012

Patates Hasselback.

Avui porto una recepta d'aquelles que hem vist per "activa" i per "passiva" quin blog no te una varietat d'aquesta recepta... Però jo no les havia fet mai, be això no ho podré tornar a dir mai més...

Ens han encantat, les patates al forn ens agraden, però aquestes estan genials i es poden "tunejar" i fer-les com més agradin a cada casa. Si no les heu provat mai feu-les, no us ho penseu. 





Ingredients:
Patates noves, que siguin grandetes, una alls picats ben petits,  unes fulles de farigola fresca, pebre, sal, oli d'oliva o mantega i una mica de pimentó picant.

Preparació:
Rentarem bé les patates, les tallarem ben finetes sense arribar abaix, han de quedar agafades per un trosset, ho farem amb un ganivet ben afilat, d'aquells que fan por...

Pre-escalfarem el forn a 200º. Posarem les patates a una safata, les salarem, afegirem els alls amb les fulles de farigola i les coronarem amb dos trossets de mantega, les introduirem al forn quan agafi temperatura.

Passats 30 minuts, traurem les patates del forn i posarem el pebre i el pimentó (ara es ficarà millor entre les rodanxes de la patata), remullarem les patates amb l'oli que quedi a la safata o podem posar una mica més de mantega (però potser es massa).

Tornarem a enfornar fins que les patates siguin daurades (jo les he tingut uns 15 minuts més), han de quedar tendres i dauradetes.

Bon profit.

6 comentaris:

  1. Nos encantan las patatas y esta receta parece muy muy atractiva. Lo mejor, su sencillez. Seguro que el resultado es sabrosísimo.
    Saludos desde Waterbridge.

    -Andy-

    ResponElimina
  2. Guapes i bones! Això que es puguin tunejar m'ha encantat, Eva! ha ha ha. Petons

    ResponElimina
  3. MMMMmmm..quines patates!!!
    Molt fàcils de fer i molt gustoses. Aquesta seguríssim que la provo de fer.
    Gràcies!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  4. son molt bones, jo les vaig descobrir mirant per els blogs...

    ResponElimina
  5. Ultimament estic veien molt aquestes patates. Tenen una presentació molt bona!
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina