diumenge, 5 d’agost del 2012

Salmorejo.

Ahir al mati, estava a la piscina xarrant de tot una mica amb una de les meves veïnes, i com no, va sortir, el tema del dinar, que farem per dinar, aixxx no se que fer... fa molta calor... només menjaria coses fresques...
Després de desestimar la idea de anar a casa a buscar un tros de síndria i menjar-me'l dins de la piscina em va recomanar aquesta recepta, bé per dinar no, però per sopar...




Ingredients:
1 kg. de tomàquets madurs, 100 gr. de molla de pa (jo vaig posar motllo sense costra), 2 alls, 30 gr. de vinagre, 150 gr. d'oli i sal.
4 ous durs ratllats i 100 gr. de pernil tallat molt petit.

Preparació:
Amb la thermomix a velocitat 7, ficarem els alls per trinxar-los. Obrirem la thermomix i posarem els tomàquets tallats i la sal, programarem 2 minutsa velocitat 5-7-9. Afegirem el pa i el vinagre i programarem 20 segons a velocitat 6-8.
Amb la thermomix en marxa, velocitat 6 i el cubilet posat, anirem afegint l'oli mica en mica fins que quedi totalment integrat.

Bon profit.

3 comentaris:

  1. Ummm, un plat que no he fet mai, tenc moltes tomàtigues i poques ganes de cuinar, quina calor!!!! El vinagre no ens agrada a casa, no hi estam acostumats i el trobam fort, esper no perdi la gràcia si no n'hi pos. Una aferrada.

    ResponElimina
  2. Molt interesant la proposta! normalment a l'estiu fem receptes molt fàcil i molt fresques, i aquesta és una molt bona proposta!

    ResponElimina
  3. Enguany l'he provat per primera vegada i....és boníssim!!!
    Deliciós!!!!
    petons,
    Olga

    ResponElimina