dijous, 2 d’agost de 2012

Pits de pollastre farcits.

Uf, no se que fer de sopar, no se que fer de sopar...
Dons si el soci arriba a estar inspirat...
Per que las coses s'han de reconeixer... aquesta la ha fet el soci...




Ingredients:
4 pits de pollastre, unes fulles d'alfàbrega, formatge de cabra en crema, bacó, sal, pebre, oli d'oliva.

Preparació:
Netejarem el pollastre de l'excés de greix i pell. L'obrirem per poder emplenar-la, ho farem primer cap a un costat i després cap a l'altre, com si fos una bossa. Salpebrarem.

Netejarem les fulles d'alfàbrega, les introduirem a l'interior del pollastre juntament amb el formatge. Tancarem bé.

Escalfarem una paella amb una cullerada d'oli, marcarem el pollastre per les dues cares fins que sigui daurat.

Quan els tinguem daurats, les enrotllarem amb el bacó, les posarem en una safata i les ficarem al forn 200º fins que el bacó sigui daurat.

Bon profit.

1 comentari:

  1. Que bo de ser! tant es deu poder menjar fred com calent?
    gràcies per la idea

    ResponElimina