divendres, 20 de juliol de 2012

Quiche de bledes i formatge de cabra.

Nit de divendres, sopar informal, a demès acaben d'arribar directament des de l'hort unes bledes impressionants, però amb la calor que fa... menjar-me un plat de bledes cuites??? uf... no!
A demés els nens se la mengen millor sens dubte...




Ingredients:
Un manat de bledes, ceba, una placa de pasta de full (o brisa), 150 ml. de nata, 3 ous, formatge de cabra, oli, sal i pebre.

Preparació:
Coem les fulles de les bledes amb una mica d'aigua i sal, escorrerem i reservarem.
Sofregirem la ceba picada ben petita amb una mica d'oli, quan sigui daurada afegirem les bledes reservades, salarem.

Posarem la placa de pasta fullada en un motlle desmuntable que haurem greixat de ser necessari. 

En un bol batrem els ous amb la nata, salpebrem. Afegirem les bledes, remenarem. Ho bolcarem tot a sobre de la placa de la pasta de full. Posarem el formatge a trossos per sobre.

Ficarem al forn pre-escalfat a 200º uns 20 minuts.

Bon profit.

4 comentaris:

  1. un sopar informal y bien pensado,una fantastica manera de comer las bledes
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  2. Que rica y con "bledes" que solas como que no pero así seguro que me las como toooodas, una gran forma de comer verdura besos

    ResponElimina
  3. amb bledes no n'he fet mai!!! ha d'estar boníssim!!! petonets

    ResponElimina