dimecres, 11 de juliol del 2012

Amanida de Patata.

Ja tenim l'estiu aquí, per aquestes dates, normalment estic desitjant agafar vacances, el mes de juliol acostuma a fer-se llaaaarg, molt llarg, però aquest any es diferent, tinc un neguit... que, per un altre banda no havia tingut mai, i es que aquest any les vacances d'agost es preveuen llargues, moooolt llargues, gaire bé definitives, i amb el dia que ens ha donat avui el sr. Rajoy, també es preveuen negres, moooolt negres... o soc jo que estic una mica pessimista?

Intentaré prendrem-ho una mica millor...




Ingredients:
Patates, tomàquet madur (però fort), ceba tendre, pebrot verd i vermell, olives negres (sense os), sal i oli d'oliva.
També podem posar-li una mica de tonyina, ou dur, etc... al gust.

Preparació:
Courem les patates amb pell dins d'una olla amb aigua salada, les deixarem refredar dintre de la mateixa aigua. Pelarem, tallarem a rodanxes i reservarem.

Picarem totes les verdures ben petites, les deixarem en un bol, les salarem i afegirem una mica d'oli. Tallarem les olives petites i les afegirem, remenarem tot.

Al moment de servir el plat, posarem les patates a la base, les verdures a sobre i repartirem una mica de l'oli de macerar-les per sobre.

Bon profit.

3 comentaris:

  1. Eva, anem de mal en pitjor... això de les retallades ens acabarà deprimint... però sort que les patates encara són barates i podem preparar una amanida bona i fresca com que les ens proposes!!! Això no ens ho treu ningú! Petons

    ResponElimina
  2. tenim que pensar en positiu tot el temps que sgui possible ja que sinò acabariem malament; així que millor que gaudir d'uns bons menjars; aquesta amanida la trobo favulosa m'encanta! Petons

    ResponElimina
  3. Eva, només de llegir un nom que has posat a l'entrada m'ha vingut com un mareig...sort que l'amanida ho millora. Una excel·lent foto per un plat 100% estiuenc.
    Ànims, que tots estem a la roda...
    Nani

    ResponElimina