diumenge, 13 de maig del 2012

Saladet.

Bé, com cada mes des de els blogs "els fogons de la bordeta" i "xocolata desfeta", ens proposen un repte nou, aquest mes, per a mi, ha estat bastant difícil, m'ha costat molt decidir-me, i al final ha guanyat el saladet, no per el l'entrepà en si, que es molt fàcil i potser molt senzill, però us puc assegurar que menjant-me un d'aquest he tingut molts bons moments i moltes rialles.

El saladet el menjo ja fa molts anys, quan vam començar a fer sopars amb els pares dels amics del meu fill gran, després d'estar tota la tarda a la plaça amb els nens, de cop i volta, desapareixien tots i llavors era el moment de pensar... alguna cosa tramen... quan tornaven, tornaven tots cridant "anem a sopar, anem a sopar, anem a sopar un frankfurt..." i així estaven fins que no ens quedava un altre remei que accedir. Llavors literalment envaíem el frankfurt de la plaça, (estem parlant de 5-6 nens, pares, mares i possibles germans...) l'envaíem.

Ara, quan els nens tenen 16-17 anys, de tant en tant els pares continuem amb aquest ritual i de tant en tant encara em menjo un saladet.




Ingredients:
Pa bimbo (a mi m'agrada amb crosta), pernil salat, formatge de fondre i una mica de mantega.

Preparació:
No cal explicar gaire el "secret" de fer aquest estrepà, posarem una mica de mantega al pa, el formatge, el pernil, tancarem i a la paella fins que es torri el pa. El menjarem calentó.



Bon profit.

10 comentaris:

  1. Un saladet? Mai l'havia sentit anomenar així, i mira que m'encanta! Aquests són els entrepans que mai fallen! Què bo!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  2. Jajaja, el meu nen te 7 anys i les tardes al parc acaben sovint com les vostres a la plaça!. Pot ser el pa sense crosta?? Es delicios aquest entrepà! Petons

    ResponElimina
  3. un saladet que gusta este si que lo habia hecho de joven
    peto

    ResponElimina
  4. Quina gràcia dir-li saladet. Clar, amb el pernil salat, ja ho és un saladet! És genial. És un sandvitxo deliciós. A mi m'encanta!
    Moltíssimes gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponElimina
  5. Això a casa és un biquini. Em fa gracia el nom de saladet.
    Nani

    ResponElimina
  6. Mira! Ja he après una cosa nova. El meu fill sempre em demana els entrepans de pernil salat amb formatge fos però no sabia que d'això se'n deia un saladet. Li explicaré i així, a partir d'ara, que m'ho demani pel seu nom.
    No per simple deixa de ser una recepta deliciosa!

    Salutacions!

    Eva

    ResponElimina
  7. Estic salivant, salivant, que saladet més bo!!

    Un peto.

    ResponElimina
  8. En mi casa siempre también se hacían, pero la mayoría de las veces nos sustituían el jamón de serrano por york, sobre todo a los pequeños (eramos muchos). ¡Qué rico!

    ResponElimina
  9. Que bo !...vindria a ser la versió "bikini" del "serranito" , no?

    ResponElimina