dissabte, 26 de maig de 2012

Quiche d'espàrrecs, tomàquets i formatge.

Ahir vam tenir nit de futbol, i quan tenim futbol, tenim amics, tenim xarrameca, tenim riures, i sempre tenim un sopar agradable...

Ahir vam tenir futbol... Força...




Ingredients:
1 rul·lo de massa brisa, 250 gr. de tomàquets cherry, un mànec d'espàrrecs, formatge de cabra en rul·lo, 200 ml. de nata per cuinar, 3 ous, sal, pebre, oli d'oliva.

Preparació:
Estendrem la massa brisa en un motlle, punxarem el fons i cobrirem amb el mateix paper que porta, posarem pes a sobre per que no s'infli (jo poso cigrons).

Courem la massa al forn, prè-escalfat a 200ºC, uns 15 minuts.

En una paella amb una gota d'oli sofregirem breument els espàrrecs primer i els tomàquets desprès. Reservarem.

En un bol batrem els ous amb la nata, abocarem la barreja sobre la massa mig cuita.

Cobrirem amb els tomàquets, els espàrrecs i unes rodanxes de formatge. Posarem una mica de pebre molt.

Courem la quiche al forn a 200ºC durant aproximadament 20 minuts.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada