diumenge, 20 de maig del 2012

Sopa de coco i pinya.

Quan va arribar a les meves orelles (o als meus ulls, per que ho vaig llegir...) la proposta que ens fan des de el blog "Tapa't... de tapes" la vaig trobar, si mes no curiosa, els còmics, immediatament el meu cap va començar a rumiar (com les vaques...), còmics..., còmics..., el primer que em va passar pel cap va ser en Doraemon (hem de tenir en compte, la edat dels meus fills...), desprès vaig pensar en el sr. Popeye, m'agradava la idea, però preferia alguna cosa dolça. Va ser la meva amiga Su que hem va fer una llista que deunido, i entre ella vaig trobar la resposta que estava buscant, sempre que llegeixo les seves tires, no puc evitar somriure.




Ha casa meva sempre m'han dit que no em podria dir Mafalda, per que a mi, m'agrada i molt la sopa, clar que no crec que la Mafalda es queixés tant si l'hi haguessin posat aquesta sopa.



Ingredients:
4 rodanxes de pinya natural, 100 gr. de coco ratllat, 100 ml. de llet de coco, 1 l. de llet, sucre moré, 1 llima, mantega i fulles de menta.

Preparació:
Posarem en una cassola la llet amb la llet de coco. Afegirem el coco ratllat i una mica de la ratlladura de la llima, deixarem que bulli. Colarem i deixarem que es refredi a la nevera.

Tallarem la pinya en rodanxes amples, saltegem en una paella amb una mica de mantega i una cullerada de sucre. Afegirem unes fulles de menta i deixarem cuinar a foc suau durant 5 minuts.

Servirem uns trossos de pinya en cada plat, afegirem la sopa de coco ben freda.

Servirem immediatament.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. Segur que la Mafalda hagués canviat d'opinió, que és una nena molt llesta!! he he. Moltíssimes gràcies per participar, Eva!!! A finals de mes us publiquem les receptes als nostres blocs, ok? Tapa't de tapes i quins fogons! Petons!!!

    ResponElimina
  2. Quina sorpresa aquesta recepta!! M'ha encantat! Me l'apunto ara mateix. petons

    ResponElimina