divendres, 27 d’abril del 2012

Carquinyolis.

Aquest mes les noies del blog "memòries d'una cuinera" ens han propossat fer carquinyolis, jo, si haig de ser sincera, no els habia fet mai i no he menjat gaires tampoc, per això m'he inclinat per fer un clàssic (o casi...), per alló de que per começar, fem-ho facilet, deunidó el que els ha agradat als encarregats dels tastets de casa meva.





Ingredients:
300 g de farina integral, 80 gr. de sucre moré, 2 ous, 1/2 sobre de llevat químic, un pessig de sal, 100 g d’avellanes crues, 50 gr. de xocolate en gotes, un rajolí d'oli i un rajolí de aroma de vainilla. 

Preparació:
Posarem el forn a 180 º per qué vagi escalfant-se.Primer de tot posarem els ous i el sucre al got de la thermomix amb la "papallona", programarem 1 minut a velocitat 3.
Traurem la "papallona".Afegirem la resta d'ingredients, exceptuant les avellanes i la xocolata, programarem 30 segons a vel 6.
Afegirem les ametlles i la xocolata, programarem 30 segons a velocitat espiga.
Traurem la massa del got amb les mans tacadas d'oli, farem dues tires d’uns 5 cm d’ample i 1,5 cm d’alçada. Les posarem sobre una safata de forn amb un paper i les ficarem al forn uns 25 minuts.
En acabar el temps els treiem i farem llesques de 1 cm. de gruix. Les tornarem a posar a la safata i les ficarem al forn uns 5 minuts mes, han de quedar enrossides.

Les traurem del forn i les deixarem refredar sobre una reixa.

Bon profit.

4 comentaris:

  1. Com vaig riure amb el teu comentari!
    Doncs ja podem fer un intercanvi perquè han d'estar boníssims!;)
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  2. T'han quedat amb una pinta ben bona!! Petons

    ResponElimina
  3. Mai ni els he tastat, te'n queda algún? jejejje.
    Ara mateix l'agafava ben agust.
    Un petó guapi!

    ResponElimina
  4. doncs crec que no ets l'única que t'has iniciat en el món dels carquinyolis! jajajajaja. t'han quedat genials. Moltíssimes gràcies per participar reina.

    petonets

    ResponElimina