dijous, 12 d’abril del 2012

Bescuit amb poma.

Un bescuit d'aquells que sempre fas a casa, d'aquells que surten sols i que un  bon dia no se sap perquè, recordes que fa  temps, moooolt de temps que no el fas... Per què? et preguntes, per què ja no el fem? , "nuse", es un misteri...

La gracia es que la poma quedi a sobre, cuita i tobeta, encara que aquesta vegada la poma va quedar dintre del bescuit (ja ho deia jo que tallada per la meitat era molt gran...), de totes maneres, aquests bescuits humits son "de lo mejorcito" acompanyats d'un bon cafetó.




Ingredients:
3 ous, 125 gr. d'oli de girasol, 125 gr. de llet, 225 gr. de sucre, la ratlladura d'una llimona, 1 sobre de llevat químic, 250 gr. de farina i 2 pomes golden. 
Preparació:
Posarem al got de la thermomix els ous, l'oli, la llet, el sucre i la ratlladura de la llimona, batrem 1 minuto a velocitat 8.
Quan acabi afegirem el llevat i la farina, mesclarem uns segons a velocitat 5.
Posarem en un motllo greixat.

Pelarem i tallarem la poma a quarts, farem uns talls sense arribar a baix (no se si m'explico). Les repartirem per sobre de la massa i fornejarem a 180º durant 35 minuts.

Bon profit.

4 comentaris:

  1. Si, ja se molta coca, haig de posar alguna cosa més sòlida, "estoy en ello..."

    Petonets

    ResponElimina
  2. Hola Eva com tu dius un bon carajillo i un trosset de bescuit aquest es un bon berenar . molts petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. un esmorzar perfecte pel cap de setmana!!! petonets

    ResponElimina
  4. Un clasic de sempre, pero que bo que esta! La meva mare li possa una mica de canella i sucre a sobre abans de ficar-lo al forn i ja "te mueres" de bo!!!

    Petons i bona setmana
    Pascu Vicens
    http://viajealcentrodelacocina.blogspot.com.es/

    ResponElimina