dissabte, 10 de març del 2012

Pasta amb gambetes i gorgonzola.

Avui una recepta de pasta, aquí no li agrada la pasta... a tothom li agrada la pasta, bé a tothom no, sempre hi ha algun raro a qui no li agrada, però no son gaires... oi?




Ingredients:
500 gr. de pasta al nero di sèpia, 125 gr. de formatge gorgonzola, 200 ml. de nata per cuinar, 400 gr. de gambes (pelades i congelades), 1 ceba ratllada, 2 dents d'all picats, una mica de brandy, oli d'oliva i sal.

Preparació:
En una olla gran posarem a escalfar l'aigua per fer la pasta, quan bulli salarem i afegirem la pasta escollida i cuinarem el temps que ens indiqui el fabricant. Una vegada transcorregut aquest temps retirarem del foc i escorrerem l'aigua.

Mentre es cou la pasta prepararem la salsa, en una paella, posarem una mica d'oli, la ceba i els alls, salarem i deixarem fins que sigui transparent. Després posarem una mica de brandy i deixarem que evapori l'alcohol. Afegirem les gambes, les saltejarem durant uns minuts.

Incorporarem la nata i deixarem que agafi calor, afegirem el formatge a trossos, remourem fins que s'hagi fos i la salsa hagi agafat cos. Reservarem.

Servirem la pasta acompanyada de la salsa.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. Aixo ha d'estar molt bo. Jo he probat una cosa similar pero amb salmó i esta molt bona. Guardo la teva sugerencia.
    petons

    ResponElimina