dimecres, 7 de març del 2012

Jarrets de porc al forn.

Avui porto un altre recepta de la meva germana.

Jo, quan veig un rostit d'aquest tipus al forn, sempre m'ha fet una mica de por, por de que quedes dur, por de que quedes cru, por de que les verdures surtin negres, en fi, que em feia por. Però amb aquesta recepta crec que he perdut la por definitivament, ha resultat ser una recepta fàcil, molt fàcil i us puc assegurar que bona, molt bona.




Ingredients:
4 jarrets de porc sencers, 2 cebes, 2 porros, 2 tomàquets ben madurs, 2 pastanagues,  250 ml. de vi blanc, 500 ml. de caldo (també podem fer-ho amb aigua), llorer, romaní, orenga, sal, pebre, alls i oli.

Preparació:
Ruixarem la plata del forn amb una mica d'oli. Farem la barreja d'espècies i fregarem els jarrets amb ella. Els posarem a la plata del forn amb una mica del caldo i enfornarem durant 1 hora a 180º, girant els jarrets de tant en tant per que agafin color.

Passat aquest temps, afegirem les verdures tallades grosserament, el vi i una mica més de caldo. Enfornarem durant 1,5 o 2 hores més (depèn del tamany). Seguirem girant els jarrets de tant en tant.

Per fer la salsa agafarem totes les verdures rostides i les passarem primer per la batedora i desprès pel xino per aconseguir una salsa fina.

Bon profit.

3 comentaris:

  1. muy buenos estos jarrets y bien doraditos,como me gusta¡¡
    peto

    ResponElimina
  2. Hola Eva! No coneixia el teu blog. T'he vist a través del Miquel, que també és un gran aportador d'idees. T'afegeixo a la llista de blogs i així t'aniré seguint. Si tu també em vols seguir ja ho saps. Encantada!!! Petons

    ResponElimina
  3. nice idea..thanks for sharing....

    ResponElimina