dilluns, 12 de març del 2012

Crumble de maduixots.


Com he pogut viure sense coneixer el crumble...





Ingredients:
500 gr de maduixots, 150 gr farina de rebosteria, 100 gr de mantega, 100 gr de sucre, 100 gr. de ametlla picada.

Preparació:
Escalfarem el forn a 200° calor a dalt i a baix amb aire.

En un motlle que pugui anar al forn, posarem les maduixes prèviament rentades i escorregudes, tallades per la meitat. Posarem una mica de sucre per damunt. Deixarem que vagi fent el xarop.

Prepararem la massa del crumblé, barrejarem a mà la farina, la mantega en trossets i el sucre, fins que quedi esmicolada. Deixarem reposar a la nevera 10 minuts. Espolvorejarem aquesta massa sobre els maduixots, acabarem abm la ametlla picada per sobre.

Baixarem el forn a 180° i ficarem la safata uns 20 minuts. Ha de quedar una crosta daurada i dura.

El menjarem tebi, però si fa caloreta el podem acompanyar de nata muntada ensucrada, una bola de gelat...

Bon profit.

4 comentaris:

  1. Estas perduda... jo vaig pensar el mateix...

    ResponElimina
  2. És un vici.... ara ja no hi ha marxar enrere...
    Petons
    Mónica

    ResponElimina
  3. No coneixia aquest nom...cada dia aprenc algo! avui que m'havia comprat unes maduixetes ben bones i no havia vist la teva recepta!! petons

    ResponElimina
  4. ostres quin postre mes rebo, jo no n'he fet mai pero ara ja no ting escuses, i en temps de maduixots que estem, molts petons

    ResponElimina