dimecres, 15 de febrer del 2012

Sopa vegetal amb formatge brie.

No tinc gens clar si soc jo, que tinc fred o el fred em te ami.

Ja no ser que fer per combatre aquest fred siberià que tenim a casa nostre, l'altre dia, repassant un recull de fotografies i receptes arrencades directament de moltes revistes, vaig trobar aquesta sopa (juntament amb moltes altres coses...), i vaig pensar que m'aniria molt be per combatre el fred.

A veure que porta?
Ui! tinc de tot... vaig a fer-la.






Ingredients:
100 gr. d'espinacs congelats, 2 porros, 3 pastanagues mitjanes, 1 gra d'all, 2 patates mitjanes, 1 branca de romaní, 100 gr. de formatge brie, 1 l. de brou de verdures, oli d'oliva i sal.

Preparació:
Pelarem i rallarem les patates i les pastanagues. Netejarem els porros i els tallarem en juliana, picarem l'all.

Sofregirem totes les verdures fins que siguin toves. Afegirem el brou i la branca de romaní. Courem tot junt 5 minuts.

Afegirem els espinacs congelats i deixarem fins que trenqui el bull, courem 5 minuts, rectificarem de sal.

A l'hora de servir tallarem el formatge em làmines i es posarem per sobre.

Bon profit.

1 comentari:

  1. Eva, saps com tinc de malament les mans per culpa del fred??? fan pena. Mira com a minim amb aquesta sopeta segur que ens revifem una mica. petonets

    ResponElimina