dimecres, 22 de febrer del 2012

Quiche de tomàquet.

Fa dies que estic cansaaaaada, molt cansada, i encara no es primavera, que faré quan arribi la primavera?


Això es reflexa al blog i a la cuina de casa meva, feia molts divendres (dia especial per excel·lència) que no feia res "especial" (es curiós dir que una quiche es especial...), be, volia dir alguna cosa per sopar de aquella manera... tranquil, veient la tele, sense haver de para la taula (ni haver de recollir-la), en fi un sopar de picoteo en tota regla.


Mira si estic malament, que aixo va ser la setmana passada i estem a... dimecres. Uf.





Ingredients:
1 massa de pasta brisa, 2 o 3 tomàquets madurs (però que siguin forts), 2 ous, 150 gr. de formatge edam ratllat, 1/4 l. de llet, pebre, sal, orenga i olives (negres, millor que verdes).

Preparació:
Pre-escalfarem el forn a 250º.

Folrarem un motlle de quiche amb la massa brisa, posarem una mica de pes per evitar que pugi, ficarem una estona al forn, no la farem del tot.

Ratllarem el formatge una mica gruixut i batrem els ous amb la llet i el pebre (al gust de cadascun). Traurem la massa del forn i repartirem per damunt el formatge, afegirem els ous i els tomàquets que tindrem tallats en llunes, salarem i afegirem l'orenga.

Ficarem la quiche al forn uns 30 o 35 minuts, primer, una estona només per baix i després per dalt i per baix, fins que estigui completament quallat l'ou.

Bon profit.

4 comentaris:

  1. Mai hi he posat tomàquet a la quiche, deu quedar molt bona!

    Petons

    ResponElimina
  2. Ostras Eva aquest matí buscava la meva recepta de quiche per fer-la el cap de setmana, m'has llegit el pensament!! ja en faré cinc cèntims de com la faig i com queda! petons

    ResponElimina
  3. T'has deixat una cosa: una cerveseta ben fresqueta per acompanyar! Me la menjaria ara mateix.
    Nani

    ResponElimina