dissabte, 25 de febrer del 2012

Crema de cacau.

O Nocilla de tota la vida...

Avui una altra de dolç, es nota que no en menjo. Ja que no provo el dolç, almenys l'ensumo, això puc, no? 

La recepta és del llibre "Les receptes de les nostres presentadores" de thermomix, però jo l'he tret d'internet, concretament del blog "Cocinando con Neus", encara que l'he vist a molts altres.




Ingredients:
130 gr. d'avellanes torrades i pelades, 100 gr. de sucre, 100 gr. de xocolata negra, 100 gr. de xocolata amb llet, 100 gr. de xocolata blanca, 200 gr. de llet sencera i 100 gr. d'oli de girasol.

Preparació:
Al got de la thermomix posarem les avellanes i el sucre, programarem 15 segons, velocitat 10, ha de quedar una pasta.

Afegirem les xocolates trossejades i triturarem 20 segons a velocitat 9.

Afegirem la llet i l'oli, programarem 7 minuts a 50º i velocitat 4.

Posarem la crema en un pot de vidre, i el deixarem refredar tapat.

Segons he llegit dura un mes, això sense l'Arnau pel mig, jo no crec que em duri tant. Ja us explicaré.


Bon profit.

4 comentaris:

  1. Eva ahir volia comentar aquesta crema de cacao tan bona i no hi havia manera! però aquí estic, sembla exquisita!! m'encanta!
    aprofito també per dir-te que al meu blog t'he deixat un parell de sorpresetes que espero et facin molt ilusió,
    Núria-Cocó
    http://algomasquecocina.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. M'alegro molt que t'hagui agradat i agraexio la teva confiança.
    Una salutació

    ResponElimina