divendres, 24 de febrer de 2012

Crema d'api.

Sopes, cremes i purés, idees varies per acabar de passar aquest hivern, que no sap si deixar-nos ja o acabar-nos de congelar...

Al mati fa fred, al mig dia calor, semblo una ceba...




Ingredients:
500 gr. d'api, 1 porro, 2 dents d'all, 2 patates mitjanes, brou de verdures, sal, pebre i oli d'oliva.

Preparació:
Tallarem la ceba en trossos petits i laminarem l'all. Netejarem l'api i el trossegem.

En una cassola posarem una mica d'oli, afegirem la ceba, l'all i l'api. Sofregirem, mentre pelem i tallem la patata en trossos petits, afegirem a la cassola, salpebrarem i deixarem 10 minuts a foc mig.

A continuació cobrirem amb el brou de verdures (si ens faltés li podem afegir una mica d'aigua), taparem i courem tapat durant 20 minuts a foc lent. Quan sigui fet, triturarem amb la batedora i ho passarem per un xinès o un passapurés fi, aquest pas en aquest puré és necessari per eliminar els fils de l'api.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. Una crema per quedar estupenda, l'api!
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. una crema asi es deliciosamente divina y muy sana
    buen finde
    peto

    ResponElimina