dimecres, 11 de gener de 2012

Pollastre amb pebre verd.

Avui toca una d'aquelles fàcils, fàcils, rapidetes de fer i resultona per sopar, un dia de cada dia deixant descansar una mica la planxa (a casa meva es un no parar, ja esta demanant la jubilació pobreta).

Com podeu comprovar, jo no he fet pits de pollastres, m'he decidit per unes contra-cuixes.




 
Ingredients:
4 pits de pollastre, 4 grans d'all, 2 copes de vi blanc, 1 cullerada de farina, sal, oli d'oliva i 1 cullerada de pebre verd en gra.

Preparació:
Picarem finament els grans d'all i els barrejarem amb el vi. Salpebrem els pits de pollastre i els posarem a macerar amb el vi i els alls unes dos hores. 

Escalfarem unas 2 cullerades d'oli a una cassola i afegirem els pits, els salarem, afegirem la maceració on haurem disolt una cullerada de farina. Ho deixarem coure a foc molt fluix amb la cassola tapada, (si el suc queda molt espés, el podem aclarir amb una mica d'aigua i si es molt claret afegirem una mica de maicena disolta a una mica del mateix suc).

Quan el pollastre estigui al punt, afegirem els grans de pebre verd i ha deixarem coure 10 minuts més.

Bon profit.

1 comentari:

  1. visca les receptes fàcils!!!! ;) a veure si ho faig per sopar! petonets

    ResponElimina