divendres, 16 de desembre del 2011

Truita de bacallà.

Nyam, nyam, nyam, no puc dir res més...




Ingredients:
4 ous, 1 pebrot verd,1 ceba tendre, 400 gr de bacallà dessalat, oli d'oliva.

Preparació:
Primer de tot dessalarem el bacallà posant-lo en un bol amb aigua freda durant 48 hores, durant aquest temps canviarem l'aigua unes 4 o 5 vegades.

Trossejarem la ceba i el pebrot ben petit. Posarem l'oli a la paella, i sofregirem la ceba i el pebrot. Mentres tant tallarem el bacallà a daus, l'afegirem al sofregit i li donarem dos voltes, no s'ha de fer del tot, si no quedarà una truita molt seca.

Batrem els ous en un bol. Afegirem el bacallà, la ceba i el pebrot sofregits amb l'oli ben escorregut. Normalment no fa falta posar sal, però corregirem de ser necessari.
Deixarem una mica d'oli a la paella i abocarem tot el preparat. Primer a foc fort, i després a foc suau fins que qualli. Li donarem la volta amb l'ajuda d'un plat, perquè qualli per l'altre costat.

Bon profit.

1 comentari: