dimecres, 26 d’octubre de 2011

Pizza barbacoa.

Hi ha partit, amics i un sopar per poder patir "tranquil·lament" aixecant-te del sofà quan estem apuntet de celebrar un gol o simplement fem un "Uix casi" ens han ficant un...

Els nens encantats, a mi personalment, m'agrada bastant més aquesta que la que comprem feta, però claaaro, aquesta l'hem de fer...




Ingredients:
La massa: 200 gr. d'aigua, 50 gr. d'oli, una culleradeta de sal, 1 sobre de llevat (tipus royal), 400 gr. de farina.

El farcit: salsa Barbacoa, carn de vedella picada, orenga, mozzarella rallada i oli d'oliva.

Preparació:
Posarem l'aigua i l'oli en el got de la thermomix i programarem 1 minut a 40º en velocitat 2.
Afegirem el llevat i la farina, programarem 1 minut a vel. espiga.
Retirarem la massa del got i l'estendrem ben fina (al forn creix) amb ajuda del corró.

Repartirem una mica de la salsa barbacoa sobre la massa, afegirem la vedella que haurem sofregit amb la ceba, una mica i un rajolí d'oli en una paella, espolvorejarem amb l'orenga i el formatge mozzarella, tornarem a posar mes salsa barbacoa per damunt i ficarem al forn pre-escalfat a 220º, fornejarem fins que la massa sigui torrada i el farciment al punt.

Bon profit.

1 comentari:

  1. jajajaja, sí que fa mandra sí!!! però queden tan bones... petonets!!!

    ResponElimina