dissabte, 24 de setembre de 2011

Broquetes de pollastre.

En teoria, ahir es va acabar l'estiu, en teoria, avui plou, però fins ahir hem tingut temps de gaudir del jardí i de les seves sobretaules extenses, aprofitant els caps de setmana,  ara si, amb bona temperatura.

Avui us presento una recepta fàcil, fàcil, saborosa, saborosa i refrescant, refrescant.

Crec que estic una mica repetitiva. Oi?




Ingredients:
Per fer les broquetes:
1 quilo de pit de pollastre sense os més o menys tallats iguals, tomàquets cherry.
Per l'adob:
Pimentó vermell dolç o picant, farigola o romaní o orenga, pebre negre, oli d'oliva, sal, llimona i una mica d'aigua.

Preparació:
Posem en un bol gran el pollastre, salpebrem. Posarem per sobre 2 cullerades de pimentó, les herbes, posarem un bon raig d'oli d'oliva, el suc de mitja llimona i una miqueta d'aigua. Barrejarem bé perquè s'unti tot (aquí ens em de pringar un mica).

Deixarem macerar durant 2 hores com a mínim.

Desprès d'aquesta estona les punxarem als pals de broquetes, un tros de pollastre, un tomàquet, un tros de pollastre, un tomàquet...

Desprès tans sols queda posar-les a la planxa i gaudir-les.

Bon profit.

1 comentari:

  1. el pollastre a la graella és boníssim!!!! tu no pateixis per ser repetitiva!!! ;) petonets

    ResponElimina