dissabte, 13 d’agost de 2011

Gaspatxo... de síndria.

Seguim amb l'estiu, seguim amb les coses fredes, ja tindrem tot l'hivern per menjar purés i plats calents. Ara al que toca, que es portar la calor tan bé com sigui possible...




Ingredients:
500 g de síndria, 500 g de tomàquets madurs, mitja ceba tendra, un trosset de pebrot verd, mig cogombre, 1 dent d'all, una mica de vinagre i d'oli d'oliva verge, sal i pebre al gust.

Preparació:
Posarem en el got de la thermomix tots els ingredients i programarem 3 minuts, velocitat progressiva 5-7-9.
Si no li hem llevat les llavors a la síndria, ho colarem tot i reservarem en el frigorífic.

Ho prendrem ben fred.

Bon profit.

2 comentaris:

  1. A casa ens encanta de síndria, aquest té un aspecte genial!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. I de postres Flam¡¡¡

    http://labisbal.tv/noticies/156-concurs-de-menjar-flams-16-d-agost-de-2011

    ResponElimina