divendres, 15 de juliol del 2011

Gelat de maduixa.

Tornem a estar aquí, una altra vegada és 15 i des de "Els fogons de la bordeta" i de "Xocolata desfeta", ens proposen un nou repte, aquesta vegada són sorbets i gelats (que millor idea per a l'estiu i la caloreta).

Us deixo amb un clàssic on els hi hagi, un gelat de maduixa, taaan estiuenca, taaan fresqueta, taaan..., llastima de la nata, que no va molt bé amb la meva dieta, però bé, un dia és un dia i hem de celebrar que aquest més també hem arribat ha temps de presentar la recepta del 15.

Yupiii!!!



Ingredients:
300 gr. de maduixes (jo les vaig posar congelades), 300 ml. de nata líquida, 200 ml. de llet semidescremada, 150 gr. de sucre glas, 2 cullerades soperes de sucre invertit.

Preparació:
Posem tots els ingredients en una gerra i els triturem amb la batedora o la thermomix i ho deixem a la nevera tapat un mínim 4 hores.
Traiem la cubeta de la geladora del congelador i amb ella en marxa posem la barreja i no trigarem més de 30 minuts en tenir el nostre gelat llest.


Ja només ens queda una de dues, o menjar-ho al moment o ficar-ho en el congelador, d'on l'haurem de treure una estoneta abans de servir-lo.




Bon profit.

1 comentari:

  1. Eva, els clàssics mai fallen... i sobretot si és el gelat de maduixa, que sempre és una delícia!
    T'ha quedat brutal!
    Moltes gràcies per participar!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina